Eigen website zelf maken of...

Je wilt een eigen website.  Een website die een thuisbasis kan zijn voor je bedrijf en activiteiten op internet, maar hoe pak je dat aan. Ga je hem zelf maken of…? Ik heb een hele goede oplossing gevonden.

Regelmatig krijg ik de vraag hoe ik aan mijn website kom, of ik hem zelf gemaakt heb of heb laten maken.

Het antwoord is belangrijk als je iets op het internet wilt gaan doen…Je hebt een prachtig idee, maar dan…

Ik heb gemerkt dat het ontwikkelen van een eigen website en zeker het zelf maken, vaak voor problemen zorgt. Ook ik ben daar mee aan ’t tobben geweest. En nu doel ik niet op een eigen website van 1 pagina, dat is niet zo moeilijk. Daar kom ik in een ander artikel op terug.

Maar een eigen website dus met veel pagina’s en inhoud.

Ik heb mezelf destijds het een en ander van wordpress aangeleerd en ben mijn eigen websites gaan maken.

Maar wat een tijd is daar in gaan zitten en ik kreeg niet echt voor elkaar wat ik wilde.

Gelukkig is er tegenwoordig een hele goede cursus die je stap voor stap vertelt hoe jij je website kan bouwen. Zelfs inclusief webwinkel als je dat wilt. Wat had ik dat destijds graag gehad. Wil jij ook zelf je website bouwen dan raad ik je aan eens op deze site te kijken.

Ik heb tegenwoordig een andere oplossing gevonden.

Een min of meer kant en klare website die je makkelijk naar eigen inzicht kan vorm geven en waar alles op het gebied van zoekmachine optimalisatie (dus goed gevonden worden) is ingebouwd, ideaal. Met uitstekende begeleiding, instructie video’s etc.

Wil je hier meer van weten lees dan mijn artikel:
https://jahoera.nl/oplossing-voor-internetproblemen/

Of kijk meteen hier

 

 

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen