Internet Marketing
Linda Hofker
Internet Marketing
02/02/2012
1 min
0

Oplossing voor internetproblemen

02/02/2012
1 min
0

Ik loop al heel weer wat jaartjes mee in netwerkmarketing en internetmarketing. En ik heb ondertussen al heel wat mensen mogen begeleiden.

Ik heb gemerkt dat de techniek van een website maken, een van de grootste struikelblokken is bij het opzetten een internet strategie.

Hoe maak je  een website.

Hoe en waar zet je al de pagina’s die je wilt hebben. Hoe richt je het in en hoe word je goed gevonden op internet. Want ja, je kan wel een prachtige winkel hebben maar als je in een achterafstraatje zit waar bijna nooit iemand komt, dan heb je nog geen succes..

Ook voor mij was de techniek een van de grootste uitdagingen waar ik tegen aan liep toen ik met internetmarketing begon. Nu ben ik niet voor een gat te vangen en ik wil graag zoveel mogelijk zelf weten hoe iets werkt. (niet altijd een goede strategie, maar ja 🙂 )

Dus ik heb me in van alles verdiept, ook in het maken van een website met wordpress. Pff…wat is daar veel tijd in gaan zitten. En eerlijk gezegd, was dat slim, ik denk het niet. Al vond ik het uiteindelijk, na het heel veel frustraties, wel leuk om te doen.

Lijkt het jou ook leuk om je website zelf te maken dan raad ik je aan om er een WordPress cursus bij te volgen, zodat je als het ware stap voor stap wordt mee genomen bij het bouwen van je site

Klik hier voor meer informatie over het zelf maken van jouw website

Na een paar jaar kwam er een kant en klare (beetje zelf doen met begeleiding) oplossing op de markt. En daar heb ik toen mijn website naar omgezet gezien de vele mogelijkheden die dit systeem biedt.

En toen ik ondervonden had hoe leuk en goed dit werkt, wat ik hier allemaal mee kan doen en hoe veel beter ik word gevonden op internet. Wel, toen heb ik ook mijn andere site; SprankelendLeven.nl  naar  dit systeem omgezet.

Alles wat ik op internet in deze niches wil uitvoeren kan ik in dit systeem kwijt.

Geen lang gepuzzel en uitzoekerij meer, heerlijk.

Dit is een oplossing die ik voor iedereen wens. Houdt het bouwen- of het laten bouwen van een eigen site jou tegen om op internet aan de slag te gaan. Dan raad ik je aan om hier eens te kijken en om informatie te vragen over dit systeem.

Wil je je op dit gebied nooit meer zorgen maken en gewoon succes hebben, dan is dit de ideale oplossing 🙂

Wil je reageren, dan kan dat hieronder.

 

 
Reacties
Categorieën