Verdien je geld met je passie
13 november 2014 

Verdien je geld met je passie

Misschien een beetje ongebruikelijke vraag; verdien jij geld met je passie? Is het werk waar jij nu geld mee verdient ook echt jouw passie.

Als dat niet zo is en je wilt wel graag geld verdienen met je passie, lees dan verder of klik hier en  ontdek je passie en je ideale baan

In gesprekken met netwerkmarketers hoor ik vaak de opmerking:
“Tja, ik ben met netwerkmarketing begonnen omdat ik een eigen bedrijf wil hebben en dit is denk ik een hele goede mogelijkheid”.

Wel, dat kan ik beamen en dan stel ik de volgende vraag. Heeft het bedrijf waar je mee in zee bent gegaan ook producten waar jij 100% achter kunt staan en die jouw passie hebben. Want dat is belangrijk om echt succesvol te worden.

Vaak krijg ik dan het antwoord; Nou… ja…ik sta wel achter de producten want het zijn goede producten maar mijn passie? Nee, niet echt.

Als ik werkelijk zou kunnen kiezen en ik wist zeker dat ik daar geld mee zou verdienen dan zou ik echt mijn passie volgen en heel wat anders doen.

Soms wordt daar nog aan toegevoegd; ik heb het wel geprobeerd maar er niet veel mee verdiend, ik kreeg het niet echt voor elkaar.

Zo’n antwoord maakt mij altijd een beetje triest. Hieruit blijkt voor mij namelijk, dat op deze manier je bedrijf uitoefenen toch niet helemaal echt is wat je wilt in je leven. Je zal dan ook vaak merken dat je niet het succes bereikt wat je als doel hebt.

En ik weet wel het is niet altijd makkelijk om je passie in een succesvolle (internet)bedrijfsstructuur te gieten. En zo geld te verdienen met je passie. Vooral omdat je daar vaak veel te weinig van af weet.

Iemand die daar wel heel veel van weet is Hugo Bakker.

Wil je werkelijk meer bereiken en succesvol werken, vanuit je passie, waar en wanneer je maar wilt, kijk dan eens op deze site

Lees het verhaal van Frank en ontdek hoe jij ook jouw passie ontdekt en met veel plezier zal gaan werken. (En dat kan natuurlijk ook het succesvol uitbouwen van je bestaande bedrijf zijn als dat je passie is). Vraag om hulp en laat je coachen.

Verdien je geld met je passie !

Deze kans, geld verdienen met je passie, wil je echt niet missen.

Wil je reageren, dan kan dat hier onder 🙂

Over de schrijver
Reactie plaatsen