Internet Marketing
Linda Hofker
Internet Marketing
07/18/2011
1 min
0

Ben je ooit uitgeleerd?

07/18/2011
1 min
0

Onlangs vertelde ik in een gesprek dat ik pas geleden naar een zeer inspirerende seminar van Eelco de Boer was geweest.

Er werd heel verwonderd gereageerd. Waarom ga jij naar zo’n seminar over internetmarketing. Je bent toch al jaren bezig met de training van die Amerikaanse jongens, hoe heten ze ook al weer?

Gino Nicolli en Terry Duff. Dat klopt en daar leer ik nog steeds nieuwe dingen van. En dat is een training die je je leven lang kan volgen. Maar weet je, dit is een hele goede aanvulling. En zowel de Amerikanen als Eelco hebben hun eigen benadering van marketing. Bovendien is het zo dat Eelco zich puur richt op internetmarketing en Gino en Terry richten zich daarbij ook nog op netwerk- of MLM marketing.

Al deze kennis (+ de kennis die ik verder nog opgedaan heb) zorgen voor een prachtig geheel.

Ik heb al vaker seminars van Eelco gevolgd en ook zijn cursussen en ik leer altijd weer nieuwe dingen en/of kom op nieuwe ideeën. Dat komt natuurlijk ook omdat ik mij zelf steeds verder ontwikkel.

Dankzij Eelco werd ik mij jaren geleden langzaam aan bewust van e-mailmarketing. Voordat ik met hem en zijn mailtjes kennis maakte had ik me nooit gerealiseerd wat dat was en hoe dat werkte. En dat ik het ook in mijn eigen netwerkmarketing bedrijf zou kunnen toepassen.

Ik weet nog dat ik voor het eerst mailtjes van hem kreeg. Ik vond dat zo bijzonder, het waren echt persoonlijke mailtjes, aan mij gericht, met mijn naam er in. En ik bedacht dat dat toch wel heel veel werk moest zijn om iedereen op zo’n persoonlijke manier te benaderen.

Van een autoresponder (klik op de link voor de autoresponder waarmee ik werk) had ik toen echt nog nooit gehoord, laat staan van follow-up mails en een mailinglist.

Gelukkig weet ik ondertussen heel veel meer.En er komen er ook steeds meer bedrijfseigenaren die werkelijk weten hoe ze internetmarketing  kunnen (en moeten) toepassen om hun bedrijf succesvol te krijgen.

Helaas is het toch nog een bedroevend laag percentage en het is mijn streven dan ook om zoveel mogelijk mensen kennis met internetmarketing te laten maken en ze te helpen hun kennis uit te breiden zodat zij dit ook daadwerkelijk, succesvol, kunnen gaan toepassen in hun bedrijf

Wil je er zelf succesvol mee worden, lees dan eens de informatie op deze site

 

Reacties
Categorieën