Hoe maak je winst met affiliate producten
20 november 2014 

Hoe maak je winst met affiliate producten

Geld verdienen en winst maken met affiliate producten. Is dat echt mogelijk en hoe doe je dat dan.

Jij wilt dus online verdienen. Misschien ben je al een tijdje op zoek naar de beste manier om dit voor elkaar te krijgen. In dat geval zal je vast weten dat het een goed idee is om een eigen  kwalitatief goed product te verkopen. Klinkt logisch toch.

Maar ja…dan moet je wel eerst een eigen product maken. En dat is vaak het probleem. Zeker als beginnende internetmarketeer maar ook als je al wat meer ervaring hebt.

Er is echter ook een andere manier om winst te maken op internet. Met affiliate producten. 

Je kunt goed geld verdienen met het verkopen van affiliate producten, ontdek hieronder hoe…

Inhoudsopgave

 1. Wat is affiliate marketing
 2. Hoe wordt je affiliate marketeer
 3. Wat is belangrijk om via internet geld te verdienen
 4. Dropshipping
 5. Een cursus volgen
 6. Vindt een echt goede cursus
 7. Is deze cursus te vertrouwen
 8. Wil je echt aan de slag met affiliate marketing

Wat is affiliate marketing

Bij affiliate marketing promoot en verkoop je producten van anderen. Dit kunnen gewone producten zijn maar ook digitale producten zoals een cursus of een e-boek.

Het is een win-win situatie voor zowel de producent/leverancier als de verkoper. Het kost de leverancier namelijk alleen geld wanneer de verkoper een product verkoopt. De verkoper ontvangt automatisch geld als er via hem een product wordt verkocht. En het kost de klant die het koopt niets meer dan wanneer hij het rechtstreeks bij de producent/leverancier zou kopen.

De affiliate/verkoper zet zijn tijd, kennis en platform in om het product te promoten. Alleen als het product is verkocht ontvangt hij een deel van de winst. Hoe beter de affiliate zijn publiek weet te bereiken en motiveren, hoe meer hij zal verkopen.

Affiliate marketing is aan alle kanten onderzocht en beschreven. Hier kan je een interessant PDF document downloaden affiliate marketing pdf engels

Hoe wordt je affiliate marketeer

Voor digitale producten zijn speciale sites die middels software een affiliate link voor de verkoper genereren.

Het gaat dan als volgt:

 • Je schrijft je in bij zo’n site en je kiest, via deze site een product uit dat je wilt promoten.
 • Je ontvangt dan een promotielink die alleen bij jou hoort. Deze link gebruik je op je website, je blog of social media. De link is dus aan jouw gegevens gekoppeld.
 • Zo is het duidelijk dat bij een verkoop via deze promotielink een deel van de winst automatisch naar jou gaat.  Op deze manier weet je, zowel als verkoper en als producent, zeker dat het goed gaat.
 • De koper betaalt hier dus niets extra’s voor. Hij merkt niets van deze -tussen- transactiesocial media
 • Een product promoten kun je via je eigen site of blog doen, bijvoorbeeld dmv. een blogbericht. Maar b.v. ook met jouw affiliatelink via social media en zo zijn er nog meer mogelijkheden

Een goede Nederlandse site met mooie online affiliate producten is PayPro. Als affiliate kun je hier gratis een account aanmaken. (en eens rond kijken)
Dit is een fijne en duidelijke site om mee te beginnen. Vaak ontvang je hier rond de 40 à 50% van de verkoopprijs. Paypro is bovendien enorm veilig en secuur.  Dus weet je zeker dat jij het geld ontvangt over een product dat jij gepromoot hebt.


Wat is belangrijk om via internet geld te verdienen

  • Het is goed om je te realiseren dat geld verdienen via internet ook best hard werken is. Je moet je er echt voor inzetten. Weet wat je wil bereiken. Schrijf je doelen op en ga er voor. Het is zeker mogelijk om op deze manier een mooi passief inkomen te gaan verdienen.
  • Ook als je een baan hebt is dit goed te doen. Bedenk dan wel dat je bijna al je vrije tijd inzet om jouw business op te zetten. Ga dus geen televisie kijken of surfen op internet.
  • Kies een product waar je echt achter staat. Waarvan je weet dat het goed is. Een product waar je mensen mee helpt.
  • Bedenk dat je eerste verkoop/verdiensten meestal wel een paar maanden op zich laten wachten. Laat je dus niet ontmoedigen en zet door. Deze eerste verdienste is een hoeramijlpaal waar je verder op gaat bouwen. Vier het! Je bent gestart en snel zullen er meer volgen.

Dropshipping

Hoewel dit artikel over affiliate marketing gaat, wil ik ook nog even kort een andere manier van geld verdienen noemen zonder eigen product.

Zowel dropshipping als affiliate marketing zijn mogelijkheden om zonder het hebben van een eigen product op internet geld te verdienen. Bij allebei verkoop je het product van iemand anders en krijg je daar een stuk winstdeling voor. Toch zijn het verschillende manieren van winst maken via internet.

Hieronder kan je een korte video bekijken over het verschil in dropshipping en affiliate marketing.

Begin met het bepalen van je doelen. Wil je een paar honderd euro per maand bij verdienen of wil je op termijn stoppen met je baan. Kunnen werken waar je ook maar bent in de wereld. Hier helemaal voor gaan.  Het eerste vraagt natuurlijk minder inzet dan het tweede.

Maar voor allebei geldt…geef niet te snel op. Ga door en je krijgt succes. Het draait allemaal om de juiste mindset en kennis.

Een cursus volgen?

Hier kan je Affiliate Marketing 7 stappenplan PDF downloaden om een goede affiliate business op te zetten.

Je kunt natuurlijk zelf het wiel uitvinden. Op internet is genoeg te vinden over het toepassen van affiliate marketing. Je zal dan wel ervaren dat je veel uit moet proberen en door schade en schande wijs wordt. Er staat namelijk ook veel onzin op internet.

Wil je daar niet je tijd aan verdoen en snel winst met affiliate producten hebben. online cursus volgenDan raad ik je aan een goede cursus te volgen. Liefst eentje waarbij je ook gecoacht wordt. Maar wat is nu een goede cursus, een cursus waar je echt succes mee bereikt.

Jammer genoeg zijn er veel (soms niet eens goedkope) cursussen met slechte informatie die een snelle manier om rijk te worden beloven.

 • Er zijn mensen die steeds opzoek zijn naar een “magische snelle manier”. Dus ze kopen het ene “druk-me-rijk-knopje” programma na de andere, om te leren hoe ze succesvol kunnen worden via het internet. Deze mensen weten eigenlijk zelf niet eens zeker waar ze heen willen.Ze worden steeds afgeleid door alle mogelijkheden en de overvloed aan informatie die succes beloven. Zij gaan steeds opnieuw, vol goede hoop, in zee met een zgn. oplossing en denken dat het dan aan hen ligt dat ze niet succesvol worden.
 • Er zijn echter ook mensen die gefocust zijn. Zo iemand heeft een duidelijk doel. En hij zoekt een specifieke cursus en ervaren coaching zoekt om zijn doel te bereiken. Deze persoon is net zo ijverig als de “druk-me-rijk-knopje” koper – behalve dat hij de waarde erkent van goede informatie.

– Hoe dan ook, wat deze twee groepen verbindt, is dat beide helemaal genoeg hebben van al die bla bla verhalen en de waardeloze informatie die je volop op internet vindt.teleurgesteld

– Ze hebben er genoeg van om de ene cursus na de andere door te spitten en met steeds weer een nieuwe mogelijkheid te starten. En daarbij de juiste stukken van de puzzel te proberen samen voegen om hun online business te laten groeien.

– Ze hebben er genoeg van om hun best te doen om het goede van het slechte te onderscheiden.

Vindt een echt goede cursus

Heb jij ook genoeg van al die dure waardeloze informatie en de nep belofte winst te maken met affiliate producten…

Dan raad ik je aan dit gratis webinar  te beluisteren…

In plaats van het ene “druk-me-rijk-knopje” programma na het andere te proberen, ga je hiermee ontdekken hoe het ECHT werkt in de praktijk.

Niet alleen om echt succesvol te worden met affiliate marketing, maar ook, als je dat wilt, om je eigen internet business op te starten met je eigen producten.

Wat is het voordeel van een goede cursus volgen?

 • Het gaat je helpen je leertijd drastisch in te korten
 • Je zal je online doelstellingen veel sneller realiseren
 • Je zal eindelijk echt online geld beginnen verdienen

Een ervaren succesvolle internet marketeer, zal je stap voor stap begeleiden tot je een succesvolle online business hebt.

Whole World Singing GIF by Brimstone (The Grindhouse Radio, Hound Comics) - Find & Share on GIPHY

 

 

Nu zeggen mensen wel vaker dat ze zelf heel succesvol zijn en dat ze deze kennis met je gaan delen. Helaas is er soms moeilijk achter te komen of dat succes echt waar is.

Is deze cursus te vertrouwen

Degene die deze cursus geeft is wat dit betreft heel transparant. Hij geeft via onderstaande video inzicht in zijn verdiensten bij Paypro.

Ook heeft hij een interview gegeven aan het AD waarin hij vertelt over zijn succes en hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen. Lees hier het interview in het Algemeen Dagblad

Wil je echt snel succesvol worden met affiliate marketing dan raad ik je aan om deze cursus bij Jacko te volgen. En natuurlijk, zoals je misschien al dacht, is dit een affiliate link. Als jij dus via deze link dit programma aanschaft, verdien ik er over. Maar, daarvoor heb ik jou ook in contact gebracht met een heel goed programma waarmee ook jij geld op internet gaat verdienen. (En het leuke is…het kost jou dus niets extra’s)

Zoals ik al aangaf… het is heel belangrijk om alleen iets te promoten waar je 100% achter kan staan. En in deze cursus heb ik 100% vertrouwen. (Natuurlijk ga je alleen veel geld verdienen als je je er volledig voor inzet.)

Ben je dat niet van plan. Wil je niet echt nieuwe kennis opdoen. Er aan werken om een paar honderd euro per maand extra te verdienen of misschien zelfs financieel vrij te worden. En te kunnen werken waar je maar wilt. werken waar je maar wiltWil je dat allemaal niet.Doe me dan een plezier en koop de cursus niet. Dan is dit programma niets voor jou.

Wil je echt aan de slag met affiliate marketing

Weet dan wat je misloopt als je deze cursus niet gaat volgen.

 • Je kan natuurlijk blijven proberen succesvol te worden online, door van het ene  “veel belovende” programma naar het andere te sukkelen.
 • Of… je kan, met goede hulp en coaching, leren hoe je snel een echte automatische sales machine opbouwt met affiliate producten.
 • Hierna kan je, als je dat wilt, leren hoe jij je eigen product gaat ontwikkelen en verkopen.

Weet je, als jij tot nu toe in je leven het idee hebt gekregen dat je niet in staat bent om online, met affiliate producten, een echt inkomen op te bouwen. En wellicht een eigen product te maken, dan kan ik me dat goed voorstellen. Dat idee heb ik namelijk ook lange tijd gehad. Maar met dit programma en de coaching krijg je het gegarandeerd voor elkaar.werken

Misschien wil jij eigenlijk alleen maar ontdekken hoe je als “affiliate” geld verdient . Dus met producten van iemand anders. Weet dan dat deze training een van de beste, betrouwbaarste (en betaalbaarste) trainingen is die op dit gebied op de markt zijn.  Wil je meer informatie over een training om succesvol met affiliate marketing te worden,  Klik dan op deze link.

dubbele regenboogWant…wanneer jij een ander leven wilt. Met meer vrijheid en doen waar je echt zin in hebt.
Dan is affiliate marketing een mooie mogelijkheid.
 Voor mij is het een succesvolle manier gebleken om geld te verdienen.

Ik wens ook jou heel veel succes en ik vind het leuk als je hieronder laat weten hoe het met je gaat.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen