Affiliate marketing als thuiswerk mogelijkheid
15 november 2014 

Affiliate marketing als thuiswerk mogelijkheid

Is Affiliate marketing een goede thuiswerk mogelijkheid? Tegenwoordig zijn steeds meer mensen geïnteresseerd in thuiswerk of werken vanuit huis. Binnen Google wordt daar ook veel op gezocht.

Snel geld verdienen is helemaal een favoriete zoekterm. Maar kijk uit…als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is dat het meestal ook.     

Wat werkt dan wel…

Een van de dingen die je kan doen is affiliate marketing. Maar werkt affiliate marketing echt?

Ja en nee;

Nee, omdat je vaak leest dat je er makkelijk en snel, heel veel geld mee kan verdienen.  Heb je echter nog geen internetbedrijf en/of mailing lijst, dan moet je tijd in investeren en kennis opbouwen. Om succesvol te worden, moet je er actief en enthousiast aan werken.

Ja, omdat als je het goed doet, op de juiste manier, het een hele goede mogelijkheid is om geld van uit huis te verdienen. Heb je al een goed lopende site en een grote emaillijst dan kun je inderdaad snel geld verdienen.

Eerst even een korte toelichting over wat affiliate marketing als thuiswerk is.

Als affiliate verkoper, verkoop je producten van anderen. Als je affiliate wilt worden schrijf je je in bij een affiliate netwerk site, je ontvangt dan een affiliate link. Deze link is uniek voor jou. Als mensen vervolgens op deze link klikken en ze kopen het product dan ontvang jij daar een percentage over, soms zelfs rond de 50 %. (meer lezen…kijk hier op Wikipedia)

Waar haal je nu de kennis vandaan om affiliate marketing goed te doen?

Tja…er worden heel veel cursussen op dit gebied aangeboden, helaas niet allemaal even goed 🙁

Er zijn een aantal belangrijke vragen die je kunt stellen aan iedereen die jou advies geeft over hoe je je business kan laten groeien. Je hebt er recht op te weten of het een respectabel persoon of organisatie is, die beschikt over de vaardigheden, ervaring en kennis om jou te helpen daar te komen waar je naar streeft.

Doe je eigen onderzoek en denk niet zomaar dat iedereen die claimt training te geven daar ook echt de kennis voor heeft. Eerlijk gezegd spreek ik dagelijks met mensen die diverse training programma’s hebben gevolgd, daar veel geld aan hebben uitgegeven en geen resultaat hebben. Ondanks dat ze toepassen wat ze geleerd hebben.

Hoe kies je nu zo’n training uit. Een betrouwbare manier is afgaan op de ervaring en adviezen van anderen. Als je aan mij zou vragen, “Linda, welke affiliatemarketing training zou jij aanraden, dan zeg ik zonder enige twijfel de Affiliate Marketing Revolutie. Deze training zou ik zelf ook gebruiken als ik weer moest kiezen.

Dit is de beste, betrouwbaarste (en betaalbaarste) training die op dit ogenblik op de markt is.  Wil je meer informatie over deze affiliate training, klik dan op deze link

Of je onderzoekt het zelf.

Welke vragen zijn dan belangrijk om te stellen als je een (affiliate marketing) training wilt gaan volgen;

  • Kunnen ze werkelijk bewijzen dat ze een goed, netwerkmarketing of  affiliate marketing bedrijf hebben opgebouwd, vanaf de basis, gestart met niets.
  • Zijn ze er ook nog steeds actief mee en laten ze dit ook zien met schriftelijk bewijs.
  • De dure huizen, boten, auto’s etc die ze je laten zien. Zijn die echt van hen, zijn het niet alleen plaatjes.
  • Kunnen ze bewijzen dat hun inkomen werkelijk veel hoger is dan jouw inkomen. Bijvoorbeeld met een paypal/paypro account.
  • Hebben ze ook werkelijk een stabiel bedrijf.
  • Hoe goed zijn ze met Internet. Staan ze hoog in de zoekmachine, zie je dat ze zelf ook toepassen wat ze jou zeggen te kunnen leren.
  • Hoe is de ervaring van anderen.

Oké, dit zijn een aantal relevante vragen en je kunt er vast zelf nog wel een paar bedenken.

Men biedt aan om jou te trainen dus jij hebt het recht te bekijken of ze daar toe in staat zijn. Zo niet, dan is het zonde van jouw tijd en geld als je hier toch mee aan de slag gaat.

In een volgend artikel zal ik wat meer ingaan op geld verdienen met affiliate marketing.

Wil je vast kijken wat voor Nederlandse affiliate producten er zo al te vermarkten zijn en er meer over lezen, schrijf je dan nu gratis in bij Paypro. Dit is een van de grootste en betrouwbaarste affiliate netwerk sites in Nederland

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen